Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή της ΑΔΕΔΥ για το βίντεο της ΟΝΝΕΔ για τους δημοσίους υπαλλήλους (βίντεο)

Οργή της ΑΔΕΔΥ για το βίντεο της ΟΝΝΕΔ για τους δημοσίους υπαλλήλους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απαντά η ΑΔΕΔΥ στο απαξιωτικό και συκοφαντικό για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο βίντεο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο αναφέρεται στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Στο επίμαχο βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, εμφανίζεται δημόσιος υπάλληλο να πίνει καφέ, αγνοώντας τα τηλέφωνα που χτυπάνε. Γύρω του έχει κολλημένες στους τοίχους αφίσες του συνδικαλιστικού οργάνου στο οποίο είναι ενεργό μέλος, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια του βίντεο αποδεικνύεται… κυριολεκτικά κολλημένος στην καρέκλα του.

Η ΑΔΕΔΥ σημειώνει στην ανακοίνωσή της για το ντροπιαστικό βίντεο ότι «δεν θα είχε αξία αναφοράς το δήθεν χιουμοριστικό-προεκλογικό βίντεο της ΟΝΝΕΔ αν πίσω από τα πολυχρησιμοποιημένα αρνητικά στερεότυπα δεν κρύβονταν τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στο Δημόσιο και οι δραματικές επιπτώσεις τους στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στην καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών. Εκείνο που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι το μίσος για κάθε συλλογικότητα, για το Δημόσιο, αλλά και για τον κόσμο της εργασίας συνολικότερα».

«Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και του δικαιώματος στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και όλες ενάντια στην πολιτική των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων της ανεργίας και της εξαθλίωσης ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Κασσελάκης: «Πήχης μου η απόλυτη ανατροπή» – «Εκλογές για να φύγει το άλλοθι του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr