ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άραχθος, Γεφύρι της Πλάκας, Ήπειρος, Τζουμέρκα, Υπουργείο Πολιτισμού, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας στην Πλάκα είναι τεχνικά εφικτή, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
O κ. Σπίρτζης, ο οποίος βρίσκεται στην Άρτα, ανέφερε ότι ήδη έχουν μεταβεί στο σημείο τα κλιμάκια του υπουργείου Πολιτισμού και πρόσθεσε πως μόλις υποχωρήσουν τα καιρικά φαινόμενα, θα βρεθούν και τα υλικά της γέφυρας για να ξαναχρησιμοποιηθούν.
Τέλος, επανέλαβε ότι από σήμερα Τρίτη αρχίζει η καταγραφή των ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, με τη βοήθεια και των κλιμακίων μηχανικών του υπουργείου Υποδομών που έχουν μεταβεί στην περιοχή από την Αθήνα.
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει προσφερθεί να κάνει δωρεάν μελέτη για την αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας.























































