ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Το γεφύρι της Πλάκας μπορεί να αποκατασταθεί

Σπίρτζης: Το γεφύρι της Πλάκας μπορεί να αποκατασταθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας στην Πλάκα είναι τεχνικά εφικτή, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

O κ. Σπίρτζης, ο οποίος βρίσκεται στην Άρτα, ανέφερε ότι ήδη έχουν μεταβεί στο σημείο τα κλιμάκια του υπουργείου Πολιτισμού και πρόσθεσε πως μόλις υποχωρήσουν τα καιρικά φαινόμενα, θα βρεθούν και τα υλικά της γέφυρας για να ξαναχρησιμοποιηθούν.

Τέλος, επανέλαβε ότι από σήμερα Τρίτη αρχίζει η καταγραφή των ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, με τη βοήθεια και των κλιμακίων μηχανικών του υπουργείου Υποδομών που έχουν μεταβεί στην περιοχή από την Αθήνα.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει προσφερθεί να κάνει δωρεάν μελέτη για την αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τέμπη: Το Δημόσιο δεν θα ασκεί ένδικα μέσα για αποζημιώσεις και παραιτείται από όσα έχουν ήδη ασκηθεί

Απροειδοποίητα ο Νίκος Δένδιας γευμάτισε με νεοσύλλεκτους στα Ιωάννινα

Ταξί: Πανελλαδική απεργία και την Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου την πρώτη ημέρα

Συγκλονιστικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή

Καισαριανή: Στην κατοχή του ελληνικού κράτους οι φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr