ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Μαγγίνας, Νέα Δημοκρατία,


















































Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο - Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο θρασύτατος αρχιερέας της διαφθοράς Μητσοτάκης παριστάνει τον «εκσυγχρονιστή», αλλά και τον «τιμωρό» των γαλάζιων ακρίδων
Ο Τραμπ ξέσπασε κατά του Νετανιάχου για το πλήγμα στη Βηρυτό: «Δεν διαθέτει ίχνος γ@μημένης κρίσης»
Σκληροπυρηνικές φράξιες στο Ιράν διαδήλωσαν κατά Αραγτσί και Καλιμπάφ για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ
Το Ιράν «φρενάρει» τη συμφωνία με τις ΗΠΑ - Υπό εξέταση παραμένει η αμερικανική πρόταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 66 ετών ο Βασίλης Μαγγίνας. Ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ κατέληξε στο Ευγενίδιο θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα.
Ο 66χρονος πολιτικός είχε εισαχθεί εσπευσμένα την περασμένη Παρασκευή στο Ευγενίδειο, έχοντας αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί διέγνωσαν πρόβλημα στη χολή (διόγκωση χοληδόχου κύστης) και τον υπέβαλαν λαπαρασκοπικά σε αφαίρεση της χολής.
Παρά την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του -καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς ο ασθενής είχε υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη- η επέμβαση αρχικώς φάνηκε να έχει καλή έκβαση. Μάλιστα, κατά πληροφορίες ο ασθενής ανάρρωνε φυσιολογικά το πρώτο 48ωρο.
Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όμως, άρχισε να έχει πυρετό όπως και καρδιολογικό πρόβλημα. Κρίθηκε ότι χρειάζεται νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πράγματι εισήχθη στη Μονάδα και διασωληνώθηκε.
Τρεις ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση καθώς κατά πληροφορίες διαπιστώθηκε επιπλοκή συνεπεία της χολοκυστεκτομής. Από το νοσοκομείο κάνουν λόγο για σηπτικό σοκ. Ο οργανισμός του πρώην υπουργού δεν κατάφερε να ανταποκριθεί, έπεσε σε κώμα και το πρωί της Παρασκευής κατέληξε.
Από τον ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών, θα ψαλεί το Σάββατο, στις 14:00, η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Βασίλη Μαγγίνα, που έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί από τη ζωή.
Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Αστακό, όπου μεθαύριο, Κυριακή, θα ταφεί.























































