ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν δύο Ρομά με μωρό κοριτσάκι που δεν ήταν δικό τους

Συνελήφθησαν δύο Ρομά με μωρό κοριτσάκι που δεν ήταν δικό τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα μωρό κοριτσάκι, που δεν ήταν παιδί τους, είχε ένα ζευγάρι Ρομά στην Κατερίνη, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Ο 59χρονος άνδρας και 58χρονη γυναίκα είχαν πετύχει την έκδοση ληξιαρχικής πράξης του βρέφους από το Δήμο Αθηναίων, ενώ η γυναίκα είχε αποπειραθεί δύο φορές να δηλώσει το βρέφος στην οικογενειακή της μερίδα στο Δήμο Κατερίνης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και διατάραξη της οικογενειακής τάξης.

Οι δύο αθίγγανοι ισχυρίστηκαν πως έλαβαν το βρέφος από μία 41χρονη Ρομά, η οποία είναι ήδη φυλακισμένη για άλλα αδικήματα.

Από εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε πως το βρέφος δεν έχει σχέση με κανέναν εκ των τριών Ρομά.

Η έρευνα σε βάρος των συλληφθέντων άρχισε έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αναφορικά με τη διερεύνηση περίπτωσης δήλωσης τέκνου.

Το βρέφος, που χαίρει άκρας υγείας, παρελήφθη από αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ο οποίος, αφού άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις, στη συνέχεια τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Κατερίνης για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

Σέρρες: Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Διπλή δολοφονία στις Λιβανάτες: 45χρονος σκότωσε τα δύο ανίψια του 23 και 26 ετών

Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr