Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Της ζητάνε να πληρώσει 301.897,12 ευρώ για δάνειο που… δεν πήρε ποτέ

Ρόδος: Της ζητάνε να πληρώσει 301.897,12 ευρώ για δάνειο που… δεν πήρε ποτέ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγροτική Τράπεζα, Ρόδος,

Περισσότερες από 300.000 ευρώ ζητείται να καταβάλλει 51χρονη Ροδίτισσα για να εξοφλήσει δάνειο που ουδέποτε έχει πάρει αποκαλύπτει η εφημερίδα “Ροδιακή” επειδή φέρεται ως μέλος ομόρρυθμης εταιρείας με την οποία όχι μόνο δεν έχει την παραμικρή σχέση.

Συγκεκριμένα, η περιπέτεια της 51χρονης ξεκίνησε στο τέλος Ιανουαρίου 2014 όταν έλαβε εξώδικο από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος η οποία ως γνωστόν βρίσκεται υπό εκκαθάριση με το οποίο την ενημέρωναν ότι θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 301.897,19 ευρώ!

Ο δικηγόρος της 51χρονης επικοινώνησε με τους υπευθύνους της εταιρείας στην οποία φέρεται να είναι ομόρρυθμο μέλος, και οι οποίοι και αποδέχτηκαν ότι πράγματι έχουν πάρει δάνειο το 2010 ωστόσο ουδεμία σχέση με αυτό έχει η 51χρονη.

Διαβάστε το εξώδικο που έστειλε η 51χρονη στους εκκαθαριστές της Αγροτικής Τράπεζας:

«Σοκ και δέος με κατέλαβε όταν διάβασα το εξώδικο έγγραφό σας που με περίμενε στο σπίτι μου όταν επέστρεψα κατάκοπη το απόγευμα της 25-2-2014. Κατ’ αρχήν ουδεμία σχέση έχω με την εταιρεία ούτε με τους λοιπούς εταίρους αυτής, που αναφέρετε στην εν λόγω εξώδικη καταγγελία σας. Ουδέποτε ασχολήθηκα με επιχειρήσεις, ουδέποτε υπήρξα έμπορος, μέλος ή μη εταιρείας ή ελεύθερος επαγγελματίας, ουδέποτε ασχολήθηκα με χρηματοδοτήσεις, ουδέποτε συνήψα συμβάσεις δανείων με τη Τράπεζας σας.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλα, διαβάζοντας ξανά και ξανά το εξώδικο έγγραφο σας, να αντιμετωπίσω το όλο «θέμα» με ψυχραιμία, εν τούτοις τούτο ήταν πέραν των δυνάμεων μου. Το σοκ που υπέστην ήταν τόσο ισχυρό ώστε ήταν αδύνατο να συνέλθω, παρέμεινα ξάγρυπνη όλο το βράδυ με ταχυκαρδίες και τάση προς λιποθυμία, ενώ τις επόμενες μέρες έτρεχα σε καρδιολόγους και ψυχιάτρους. Οι σκέψεις και τα ερωτηματικά έγιναν εφιάλτες, προσπαθώντας να κατανοήσω από πού προέρχονται οι χρηματικές απαιτήσεις σας του δυσθεώρητου για μένα ποσού των 301.897,19 ευρώ, πως περιεπλάκη το όνομα μου στην απαίτηση της Τράπεζας σας και το σημαντικότερο με ποιο τρόπο πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από το «κακό που με βρήκε». Εκτός των άλλων ουδέποτε υπήρξα πελάτης της Τράπεζας σας.

Ισχυρίζεστε ότι προβήκατε «σε επανειλημμένες οχλήσεις» ώστε να καταβάλλω «τις ληξιπρόθεσμες οφειλές», πλην όμως ουδεμία όχληση δέχθηκα, τηλεφωνική ή έγγραφη.
Μακάρι να με ενοχλούσατε, δεν θα πάθαινα το σοκ που υπέστην, να μη μπορώ μέχρι σήμερα να ηρεμήσω, να έχω αναστατώσει όλη μου την οικογένεια, να αναγκαστώ να πάρω για πρώτη φορά στη ζωή μου ηρεμιστικά χάπια, να τρέχω σε δικηγόρους, γιατρούς και ψυχίατρους.
Ισχυρίζεστε ότι σας οφείλω 301.897,19 ευρώ από σύμβαση που ουδέποτε και με κανένα δεν έχω υπογράψει, όπως αναφέρθηκα παραπάνω.
Εκπλήσσομαι για όλα όσα με καταμαρτυρείτε και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν μια Κρατική Τράπεζα με εξειδικευμένα στελέχη, οικονομικά και νομικά επιτελεία άρτια καταρτισμένα, να προβαίνετε σε τέτοιες ενέργειες χωρίς να ερευνάτε τους πραγματικούς οφειλέτες σας.

Κατόπιν όλων αυτών ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντόνως για την εναντίον μου εξώδικη καταγγελία και δήλωσή σας και σε όσα μέσω αυτής εναντίον μου αναφέρεστε, καθόσον ουδέποτε και σε κανένα έχω δώσει αφορμή να μου αποστέλλουν εξώδικα για οφειλές σε τραπεζικά ή άλλα πιστωτικά ιδρύματα. Σας ΚΑΛΩ να ανακαλέσετε την εξώδικη αυτή καταγγελία και δήλωση εναντίον μου, ενώ σας δηλώνω ότι ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ να ασκήσω νομίμως τα δικαιώματά μου, να προβώ στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον Σας και κατά παντός άλλου υπευθύνου, καθώς και να προσφύγω στα αρμόδια δικαστήρια για κάθε προβλεπόμενη από τις διατάξεις των νόμων απαίτησή μου.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, καλείται να επιδώσει την παρούσα σ’ αυτούς που απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του».

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Ρόδος: Συνελήφθη 59χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr