ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καταλήψεις, Κατάληψη,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κατάληψη της Πρυτανείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από μπαχαλάκηδες έληξε μετά από επέμβαση της Αστυνομίας το πρωί της Παρασκευής.
Οι αστυνομικοί έβγαλαν από το εσωτερικό του κτιρίου 14 καταληψίες (επτά άνδρες και επτά γυναίκες), οι οποίοι δεν προέβαλαν καμιά αντίσταση, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
Αρχικά, η αστυνομία κάλεσε τους αντιεξουσιαστές να βγουν από το κτίριο, εκείνοι αρνήθηκαν και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα, ξεκίνησε η επιχείρηση.
Πυροσβέστες έκοψαν με τροχό την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου του ΕΚΠΑ, απ΄όπου οι αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό και τους έβγαλαν με χειροπέδες.
Την ώρα την επιχείρησης είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Πρυτανεία περίπου 10 άτομα, που φώναζαν συνθήματα υπέρ των καταληψιών.
Σημειώνεται ότι, η κατάληψη διήρκεσε 19 ημέρες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν φαίνεται να υπάρχουν σημαντικές φθορές στο εσωτερικό του κτιρίου.























































