ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανευρωπαϊκό συναγερμό έχει σημάνει το amber alert για την εξαφάνιση της τετράχρονης Άννυ στο κέντρο της Αθήνας. Η υπόθεση παραπέμπει σε θρίλερ με τις Αρχές να εστιάζουν σε αρκετά «σκοτεινά» σημεία, τα οποία έχουν προκύψει από τις αντιφάσεις της μητέρας της τετράχρονης στις καταγγελίες της.
Η μητέρα με καταγωγή από τη Βουλγαρία κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας ότι τα ίχνη της τετράχρονης εξαφανίστηκαν από τις 21 Απριλίου.
Ισχυρίστηκε δε ότι άφησε την Άννυ σε μία φίλη της για να ταξιδέψει στη Βουλγαρία για λίγες ημέρες και όταν επέστρεψε η γυναίκα που υποτίθεται ότι πρόσεχε το μικρό κορίτσι την ενημέρωσε ότι το παιδί χάθηκε όταν το έβγαλε βόλτα.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στις Αρχές πάντως το γεγονός ότι η μητέρα της τετράχρονης δεν γνωρίζει ούτε καν το επίθετο της γυναίκας, στην οποία άφησε τη μικρή της κόρη.
Το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλεί όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 11 6000.























































