ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθηγητές, Μαθητές, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Πανελλήνιες Εξετάσεις, Σχολεία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι φετινές επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες αφορούν υποψηφίους που αποδεδειγμένα εξαιτίας ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος ή διέκοψαν την εξέτασή τους.
Οι μαθητές καλούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο Λύκειο τους εντός τριών ημερών από την ημέρα που απουσίασαν.
Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν σε κάποιο από τα μαθήματα των επαναληπτικών εξετάσεων και απουσιάσουν από τις ενδοσχολικές εξετάσεις θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου τους.
Υποψήφιος που θα έχει παραπεμφθεί στις επαναληπτικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων σε μάθημα που εξετάζεται τη Δευτέρα 15-6-2015 ή την Τρίτη 16-6-2015, και παράλληλα θα εξεταστεί και στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών την Τετάρτη 17-6-2015, τότε μπορεί να εξεταστεί στα Αγγλικά σε εξεταστικό κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, έπειτα από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.























































