ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στάση εργασίας, από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 09.00 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ).
Σε κοινή ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ ΑΕ τονίζεται ότι «τα τελευταία χρόνια με τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, ισοπεδώθηκαν μισθοί, συντάξεις, δικαιώματα και χιλιάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά».
«Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μάχης απέναντι στην οικονομική, παραγωγική, ερήμωση των πόλεων και όχι μόνο, που τις μαστίζει η ανεργία, η απλήρωτη εργασία, η κοινωνική απαξίωση» προσθέτουν οι εργαζόμενοι και υπογραμμίζουν ότι «για άλλη μια φορά, αναδεικνύεται ο αναντικατάστατος ρόλος των συνδικάτων, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, να απαιτήσουν μέτρα για την επιβίωσή τους».
Τέλος, διαβεβαιώνουν ότι «τα Σωματεία θα είναι παρόντα και στους νέους αγώνες» και ανακοινώνουν τη στάση εργασίας και τη συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις, όπως αυτές ορίζονται από τα οικεία εργατικά κέντρα του κάθε πρωτοβάθμιου σωματείου























































