Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Πατούλης για τα περί «αποτυπωμάτων διαφθοράς» στους Δήμους

Τι απαντά ο Πατούλης για τα περί «αποτυπωμάτων διαφθοράς» στους Δήμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιμένει ο Γιώργος Πατούλης για το φλέγον ζήτημα των ταμειακών διαθεσίμων αφού στέλνει μήνυμα με αφορμή κάποια σημερινά δημοσιεύματα στα οποία επιχειρείται να διαστρεβλωθούν οι θέσεις της ΚΕΔΕ, σχετικά με ζητήματα όπως τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων και η διαφάνεια στην Αυτοδιοίκηση, λέγοντας πως «δεν δώσαμε κανένα πράσινο φως για αλλαγή στάσης στο ζήτημα των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων και δεν αλλάξαμε καμία απόφαση της ΚΕΔΕ».

Και συνέχισε λέγοντας πως «Οι αποφάσεις μας θα ληφθούν συλλογικά από το συνέδριο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ «σήκωσε το χθεσινό γάντι» που έριξε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος μίλησε στο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ περί «αποτυπωμάτων διαφθοράς» που βρέθηκαν σε φακέλους που αφορούν υποθέσεις της Αυτοδιοίκησης και απάντησε:

«Καλούμε τον κ. Βούτση να δώσει σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα ονοματεπώνυμα, εφόσον τα γνωρίζει και να αφήσει τις αόριστες αναφορές. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να πετά λάσπη και να αμαυρώνει συλλήβδην την Αυτοδιοίκηση. Θέση μας σταθερή είναι όλα στο φως, όλα με διαφάνεια με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr