ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έως σήμερα Παρασκευή 14 Μαρτίου μπορούν οι ετεροδημότες να καταθέσουν αίτηση προκειμένου να διαγραφούν από τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να ψηφίσουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές σε δύο διαφορετικά μέρη της χώρας.
Επιπλέον, σήμερα λήγει και η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των νέων εκλογέων που έχουν γεννηθεί το 1996 και θέλουν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους. Προϋπόθεση για την ένταξη τους στους ειδικούς καταλόγους ετεροδημοτών, αποτελεί η εγγραφή τους επίσης μέχρι σήμερα στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους του δήμου στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.























































