ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με τη φοιτήτρια πριν από δύο χρόνια πιάστηκε από έλεγχο σε σταθμό του μετρό χωρίς εισιτήριο και επειδή τότε δεν πλήρωσε σήμερα καλείται να πληρώσει στη Εφορία το ποσό των 850 ευρώ.
Όπως λέει η ίδια τότε που πιάστηκε χωρίς εισιτήριο είχε ξεμείνει από λεφτά και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο, ώστε να παρακολουθήσει το μάθημά της στο τμήμα Σλαβικών Σπουδών.
Οι ελεγκτές όμως την εντόπισαν και της έκοψαν πρόστιμο. Εκείνη δεν το πλήρωσε τότε και τώρα καλείται να δώσει στην εφορία 850 ευρώ.
Συμφοιτητές της συγκεντρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη, στην πλατεία Κλαυθμώνος απαιτώντας να σβηστεί το πρόστιμο της φοιτήτριας με βασικό σύνθημα την κατάργηση της πληρωμής εισιτηρίων για όλους τους φοιτητές.























































