ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurostat, Γαλλία, Γερμανία, Εργασία, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Λετονία, Ολλανδία, Ουγγαρία,


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά 0,8% μειωμένη παρουσιάζεται η απασχόληση στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2015 σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2014 σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.
Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 0,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο κατά το προηγούμενο έτος.
Στην ευρωζώνη, συνολικά, η απασχόληση αυξήθηκε κατά 0,1% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 0,8% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2014. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης οι αυξήσεις ήταν 0,3% και 1,1%, αντίστοιχα.
Η Λετονία και η Ουγγαρία είναι οι χώρες που σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών απασχόλησης σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ σταθερά παρέμειναν τα αντίστοιχα ποσοστά σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ολλανδία.























































