Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλαδικές

Ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλαδικές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαθητές, Πανελλαδικές Εξετάσεις,

Ήταν λίγο καλύτερο από αυτό που περίμενα παραδέχθηκε ο Φαίδων Ανδρεαδάκης. Ο μαθητής του 6ου Λυκείου Λαμίας που συγκέντρωσε 19.880 μόρια και αναδείχθηκε ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Φαίδων Ανδρεαδάκης βαθμολογήθηκε με 20, στα Μαθηματικά, στη Χημεία, στη Φυσική Κατεύθυνσης και στη Φυσική Γενικής Παιδείας, με 19,5 στη Βιολογία Κατεύθυνσης και με 19,1 στην Έκθεση.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας δήλωσε πως έχει έντονο το αίσθημα της δικαίωσης αφού η επιτυχία του ήρθε μετά από πολύχρονο αγώνα, από το δημοτικό σχολείο. Έχει αποφασίσει πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της Φυσικής σπουδάζοντας αρχικά στην Αθήνα. Οι νέοι δεν μπορούν να πάψουν να ονειρεύονται γιατί μετά έρχεται η νέκρωση, το μήνυμα που στέλνει ο Φαίδων Ανδρεαδάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Νιγηρία: 227 μαθητές και δάσκαλοι απήχθησαν από Καθολικό σχολείο

Πάτρα: 16χρονος βίασε μέσα σε Γυμνάσιο 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πετρούπολη: Συνελήφθη 16χρονος με μπαλτά 29 εκατοστών έξω από λύκειο

Άθλιο bullying σε 11χρονη με αυτισμό – Συμμαθήτρια τη διέσυρε με γυμνές φωτογραφίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr