ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καρέας, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Υμηττός, Φωτιά,


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν εμπρησμό στον Υμηττό. Όπως λένε και μεταφέρεται από επίσημα χείλη, όπως του αντιδημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζιδάκη, ακούστηκαν τέσσερις ισχυρές εκρήξεις στο βουνό πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, την ώρα που έπνεαν ισχυρά μελτέμια 6 με 7 μποφόρ.
Οι κάτοικοι μιλάνε για συνολικά τέσσερις εστίες που κατέφαγαν το αναδασωμένο άλσος και προχώρησαν προς τα ανατολικά προάστια του λεκανοπεδίου.
Επίσης, μαρτυρίες αναφέρουν ότι εκρήξεις ακούγονταν και ενώ η πυρκαγιά είχε φουντώσει. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες για εμπρησμό, μιλάμε για τρομερή προβοκάτσια που ευθέως στόχευε στην αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Μην λησμονούμε ότι την ώρα που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά όλη η χώρα βρισκόταν σε αναμονή της αναγγελίας του ανασχηματισμού από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.























































