ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ιδιωτικά Σχολεία, Κατερίνα Σαββαΐδου, Τρύφων Αλεξιάδης, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την μεταφορά του προβλήματος για τον ΦΠΑ 23%, αποφάσισε να μεταφέρει στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου,η υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Έτσι, την Τετάρτη η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαϊδου υπέγραψε εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία ο χρόνο για τη δήλωση των μεταβολών των επιχειρήσεων που παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες μετατίθεται από τις 8 Σεπτεμβρίου για τις 16 Οκτωβρίου.
«Η μετάθεση αυτή κρίθηκε αναγκαία κατόπιν σχετικών αιτημάτων των φορέων και προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής των εν λόγω επιχειρήσεων», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Στην αναστολή του ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια είχε αναφερθεί την Τετάρτη και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι «θα γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για να ανασταλεί το μέτρο αύξησης του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέχρι να ανοίξει η Βουλή».























































