ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπρόπυργος, Καταυλισμός, Καταυλισμός Ρομά, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, Το Χαμόγελο του Παιδιού,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντοπίστηκε μετά από τέσσερις ημέρες σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ο μικρός Διονύσης τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 30 Αυγούστου, από το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» όπου νοσηλευόταν από τις 7 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, τον ανήλικο Ρομά παρέδωσαν το πρωί στο Τμήμα Αναζητήσεων της ΓΑΔΑ συγγενείς-θείοι του, που το κρατούσαν παράνομα αυτές τις μέρες και, υπό την πίεση των αναζητήσεών του από την Αστυνομία και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, αποφάσισαν να το επιστρέψουν.
Η εξαφάνισή του είχε σημάνει συναγερμό στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν επί ποδός αναζητώντας τα ίχνη του.























































