ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω συγκεντρώσεων ΠΑΣΟΚ – ΛΑΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω συγκεντρώσεων ΠΑΣΟΚ – ΛΑΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και τροποποιήσεις σε δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, προγραμματίζονται για το απόγευμα της Τρίτης από της 18:30 έως και τις 21:30, λόγω των δύο προεκλογικών συγκεντρώσεων τα οποία προγραμματίζονται για το κέντρο της Αθήνας.

Οι ρυθμίσεις θα έχουν ως επίκεντρο την πλατεία Ομονοίας, όπου θα γίνει η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, αλλά και την πλατεία Κοτζιά, όπου θα γίνει η συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ).
Λόγω αυτών, θα υπάρξουν προσωρινές τροποποιήσεις στη διαδρομή των γραμμών Β18, Γ18, 022, 035, 049, 054, 057, 227, 608, 622, 732, 813, 815, 838, 856, 914, 1, 6, 12 και 21.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ – 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη

Μετρό και Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 28η Οκτωβρίου – Κλείνει στις 8 το πρωί ο σταθμός «Σύνταγμα»

Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr