ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΛΜΕ, Θεσσαλονίκη,


















































Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο διοργανώνουν στις 10.30 οι ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης, όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των προέδρων.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
«Καλούνται οι ΕΛΜΕ να αναλάβουν κινηματικές δράσεις στις 25 Μαρτίου αναδεικνύοντας τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Στα πλαίσια αυτά και από κοινού με το συντονιστικό των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα, σας καλούμε να πάρετε μέρος στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που οργανώνουμε την ημέρα της παρέλασης. Χώρος συγκέντρωσης ο Λευκός Πύργος, στις 10.30 π.μ. Όλοι από κοινού μπορούμε να δώσουμε μαζική απάντηση στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης των μαζικών απολύσεων εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων, να προβάλλουμε τις διεκδικήσεις του κλάδου για το δημόσιο σχολείο και τους στόχους μας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ».























































