ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμφίπολη, Αρχαία Αμφίπολη, Αρχαιολογία, Αρχαιολόγοι, Κατερίνα Περιστέρη, Μακεδονία, Μακεδονικός Τάφος, Μέγας Αλέξανδρος, Τύμβος Καστά,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με γλώσσα ιδιαίτερα σκληρή η Κατερίνα Περιστέρη λίγες μέρες μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης μίλησε για όσους αμφισβητούν τις ανακοινώσεις για τον Ηφαιστίωνα.
Η κ. Περιστέρη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega επανέλαβε πως το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης χτίστηκε με εντολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον Ηφαιστίωνα και ανέφερε: «Κάνουν λάθος όσοι ελάχιστοι αμφισβητούν τις επιγραφές. Κάποιοι δεν θέλουν να φανεί ο ρόλος της Αμφίπολης της εποχής των Μακεδόνων».
Τόνισε ακόμη: «Ας δείξουμε όλοι σεβασμό στην έρευνα, αφού οι ανασκαφές δεν ανήκουν σε κόμματα. Τέλος Οκτωβρίου θα βραβευτούμε από τους Ευρωπαίους αρχαιολόγους για την ανασκαφή στην Αμφίπολη και αυτό είναι μια απάντηση στους ανθρώπους που μας κάνουν πόλεμο ενώ δεν έχουν έρθει να δουν ποτέ από κοντά την ανασκαφή. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει ο φθόνος και η κακοήθεια».























































