ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη ζωή του έχασε ένα 22χρονος όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από την κυνηγετική καραμπίνα του 55χρονου με τον οποίο είχε πάει μαζί για κυνήγι σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας, στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο άνδρες – οι οικογένειες των οποίων φέρονται πως συνδέονται με κουμπαριά – είχαν πάει για κυνήγι στη συγκεκριμένη περιοχή, όταν ο δράστης, κατά λάθος, πυροβόλησε τον νεαρό.
Όπως φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, πέρασε τον 22χρονο για θήραμα και τράβηξε τη σκανδάλη της καραμπίνας του.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, κι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη.























































