Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γυρίζει στη φυλακή η Σταμάτη (;) – Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσει τις 50.000 ευρώ!

Γυρίζει στη φυλακή η Σταμάτη (;) – Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσει τις 50.000 ευρώ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη,

Ξανά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, κινδυνεύει να βρεθεί η Βίκυ Σταμάτη εάν μέσα σε 48 ώρες δεν καταβάλει το ποσό της εγγύησής της που ανέρχεται σε 50.000 ευρώ!

Νέα δεδομένα λοιπόν στην υπόθεση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο αρνήθηκε να παρατείνει την απόφαση που «πάγωνε» τις εγγυοδοσίες για αποφυλακίσεις κρατουμένων -λόγω capital controls- μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με την οποία η υπουργική απόφαση η ισχύς της οποίας λήγει στις 31 Οκτωβρίου δεν παρατείνεται, η Βίκυ Σταμάτη καθώς και όλοι όσοι είχαν επωφεληθεί από το νόμο, θα πρέπει να καταβάλλει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι τις 5 Νοεμβρίου το ποσό της εγγυοδοσίας (.σ.σ. δίνεται περιθώριο πέντε ημερών μετά τη λήξη ισχύος της απόφασης για την καταβολή των χρημάτων). Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή δεν καταβάλει τα χρήματα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βρεθεί και πάλι πίσω στον Κορυδαλλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση είχε εκδοθεί λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στην κίνηση κεφαλαίων και οι οποίοι καθιστούν ανέφικτη την εύρεση χιλιάδων ευρώ που απαιτούνται σε αρκετές περιπτώσεις, για την καταβολή εγγυοδοσίας και για εξαγορά της ποινής.

Επιπλέον, με την μη παράταση ισχύος της απόφασης και μετά την 31η Οκτωβρίου που ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν και σε υποθέσεις που έχουν φτάσει στο ακροατήριο, κυρίως στα αστικά δικαστήρια, χωρίς οι διάδικοι να έχουν κόψει παράβολα. Και αυτό διότι η ίδια απόφαση «πάγωνε» και την καταβολή δικαστικών παραβόλων. Τώρα, οι υποθέσεις αυτές κινδυνεύουν να βρεθούν «στον αέρα» με ότι αυτό συνεπάγεται για τους διαδίκους αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Τέλος, με την μη παράταση ισχύος της υπουργικής απόφασης «ξεκλειδώνουν» και οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, οι οποίες επίσης είχαν «παγώσει» βάση της κοινής υπουργικής απόφασης που λήξει στις 31 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαθήκη Άκη Τσοχατζόπουλου: Δριμύ κατηγορώ κατά Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις

Διαθήκη Τσοχατζόπουλου: Τι ποσοστά παίρνει ο καθένας και ποιοι αποκληρώνονται (βίντεο)

Τσοχατζόπουλος: «Η τρίτη διαθήκη θα προκαλέσει σεισμό» – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Τσοχατζόπουλος: Tι έλεγε λίγους μήνες πριν πεθάνει – Ποιον κατηγορούσε

Ανοίγει η πρώτη διαθήκη του Τσοχατζόπουλου – «Η έκπληξη είναι το ποιους αποκληρώνει»»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr