ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενεργοποίηση του μέτρου φιλοξενίας των παιδιών ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων σε παιδικές κατασκηνώσεις για την προσεχή θερινή περίοδο.
Πρόκειται για στοχευμένη κοινωνική πολιτική που προβλεπόταν από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του 2010, την οποία χρηματοδοτούν οικειοθελώς οι εργοδότες μέσω ειδικής ετήσιας εισφοράς (20€ ανά εργαζόμενο), χωρίς να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.
“Χρειάστηκαν οι συνεχείς παρεμβάσεις μας στη Βουλή, τα τελευταία τέσσερα χρόνια να δημιουργηθεί η φόρμα υλοποίησης της κοινωνικής αυτής πολιτικής, παρά το ότι οι εργοδότες καταβάλουν αδιαμαρτύρητα αυτή την εισφορά ήδη από το 2010”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του που έστω με καθυστέρηση, υλοποιείται αυτή η σημαντική δράση για τα παιδιά των ανέργων και χαμηλόμισθων συμπολιτών μας.
Και καταλήγει: “Καλούμε όλους τους άνεργους γονείς και όλους τους χαμηλόμισθους να απευθυνθούν στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για να ενημερωθούν και να καταθέσουν αιτήσεις για την φιλοξενία των παιδιών τους σε κατασκηνώσεις”.























































