ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προθεσμία για να απολογηθεί στις 8 Απριλίου πήρε ο πρώη υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου όσον αφορά την υπόθεση δύο πράξεων ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μία εκ των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι υπόλογος μετά από ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, όταν εντοπίστηκε από τα στοιχεία της “Λίστας Λαγκάρντ” ποσό 1.300.000 ευρώ σε λογαριασμό της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου.
Η δίωξη για τον πρώην υπουργό, αφορά στο έτος 2009 και είναι σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ για το 2010 είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Η Εισαγγελέας έχει απαγγείλει κατηγορία και σε βάρος της κ. Κουράκου για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην ανακριβή δήλωση “πόθεν έσχες” του συζύγου της.























































