ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προθεσμία για να απολογηθεί στις 8 Απριλίου πήρε ο πρώη υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου όσον αφορά την υπόθεση δύο πράξεων ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μία εκ των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι υπόλογος μετά από ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, όταν εντοπίστηκε από τα στοιχεία της “Λίστας Λαγκάρντ” ποσό 1.300.000 ευρώ σε λογαριασμό της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου.
Η δίωξη για τον πρώην υπουργό, αφορά στο έτος 2009 και είναι σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ για το 2010 είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Η Εισαγγελέας έχει απαγγείλει κατηγορία και σε βάρος της κ. Κουράκου για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην ανακριβή δήλωση “πόθεν έσχες” του συζύγου της.























































