ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία,


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), κατόπιν των σημερινών αποφάσεων της εκτελεστικής επιτροπής.
Η απεργία των ναυτικών θα λήξει αύριο στις 6:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να εκτελεστούν κανονικά τα αυριανά ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
Το πλοία παραμένουν «δεμένα» από την Δευτέρα, καθώς η ΠΝΟ αντιδρά στην κατάργηση της αυτοτέλειας του ΝΑΤ αλλά και στις διατάξεις του νομοσχεδίου για τη σύνθεση των πληρωμάτων.
«H απεργία μας λήγει αύριο Παρασκευή στις 06.00 το πρωί, πλην όμως τα λάβαρα κυματίζουν και δεν υποστέλλονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.
Ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς «να προβούν στην άμεση υλοποίηση των όσων δεσμεύτηκαν και να αφήσουν κατά μέρους τις ολιγωρίες και τα ευχολόγια των καλών προθέσεων» και προειδοποιεί ότι «ο αγώνας σαφώς και δεν σταμάτησε».























































