ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να ανοίξουν τα φαρμακεία στην Αττική από αύριο Τρίτη 1η Απριλίου 2014, αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, που πάντως συνεχίζει τις κινητοποιήσεις.
Όμως από τις 2 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. της Τρίτης οι φαρμακοποιοί του Λεκανοπεδίου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μέσα στην ημέρα θα συνεδριάσει και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.
Στη συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής έχουν κατατεθεί αντικρουόμενες εισηγήσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους. Μερικοί, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του συλλόγου Κ. Λουράντος, προτείνουν να μένουν κλειστά τα φαρμακεία κάποιες ημέρες, δύο-τρεις, της εβδομάδας και να ανοίγουν τις υπόλοιπες, ενώ άλλοι φαρμακοποιοί εισηγούνται να κλείσουν τα καταστήματά τους την εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές.























































