Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αχρείοι βεβήλωσαν τον τάφο του Καζαντζάκη

Αχρείοι βεβήλωσαν τον τάφο του Καζαντζάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηράκλειο, Κρήτη, Νίκος Καζαντζάκης,

Στην… τύχη του έχει αφεθεί ο τάφος του Νίκου Καζαντζάκη στο Μαρτινέγκο Ηρακλείου. Δεν υπάρχει σταυρός, έχουν καλύψει την επιγραφή «δεν φοβάμαι τίποτα…» και έχουν ζωγραφίσει μια καρδιά. Παντού στο χώρο υπάρχουν ξερά φύλλα και σκουπίδια.

«Πήγα κι εγώ για προσκύνημα, το κάνω τώρα που ετοιμάζω την ταινία. Πραγματικά ντρέπομαι με αυτό που είδα!», λέει στο cretalive ο κρητικός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής ο οποίος ανέβηκε το πρωί της Κυριακής στο Μαρτινέγκο.

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί συμβαίνει στο Ηράκλειο αυτό το ανήκουστο πράγμα; Δεν μπορεί κάποιος να ασχοληθεί; Αισθάνομαι διαρκώς ότι το Ηράκλειο διώχνει τα παιδιά του!», καταλήγει ο σκηνοθέτης που ετοιμάζεται για τα γυρίσματα ταινίας για τον Καζαντζάκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ρόδος: 19χρονος στρατιώτης από την Κρήτη σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Βορίζια: Στη φυλακή μετά τις απολογίες τους και τα τρία αδέρφια Φραγκιαδάκη

Βορίζια: Προφυλακίστηκαν οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν στο ΠΑΓΝΗ – Και άλλη σύλληψη

Βεντέτα στα Βορίζια: Την Παρασκευή 07/11 ο Χρυσοχοΐδης στην Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr