Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνε κι έρχονται ανά την Ελλάδα οι μετανάστες…

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοίγουν εκ νέου πιθανότατα τα κέντρα κράτησης σε Αμυγδαλέζα και Κόρινθο, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ελληνικό το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μετανάστες διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους.

Η αστυνομία προχώρησε σε 100 περίπου προσαγωγές, ενώ έγινε προσπάθεια να χωρίσει τα «μέτωπα» που είχαν δημιουργήσει οι μετανάστες, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο κράτησης Κορίνθου την Κυριακή μεταφέρθηκαν 120 περίπου Μαροκινοί που ανήκαν στην ομάδα που συμμετείχε στα επεισόδια στο ελληνικό.

Στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου τον τελευταίο καιρό είχαν ξεμείνει γύρω στα δέκα άτομα, όμως από το μεσημέρι της Κυριακής φιλοξενούνται εκεί και οι 120 Μαροκινοί που μεταφέρθηκαν από το Φάληρο.

Εν τω μεταξύ περισσότεροι από 1500 πρόσφυγες έφτασαν το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά με δύο πλοία.

Ειδικότερα, το πλοίο «Αριάδνη», προερχόμενο από τη Μυτιλήνη και τη Χίο μετέφερε 1380 πρόσφυγες και το πλοίο «Νήσος Μύκονος», προερχόμενο από τη Μυτιλήνη, τη Χίο και τη Σάμο, μετέφερε 165 πρόσφυγες.

Η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο του ταε κβο ντο συνεχίζει να προβληματίζει τους υπευθύνους, αφού το Σάββατο η αστυνομία έκανε 100 προσαγωγές προκειμένου να σταματήσουν η ένταση και οι διαπληκτισμοί.

Μάλιστα, σε επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας, επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τη συνεχή μεταναστευτική ροή.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι Μαροκινοί είναι προς απέλαση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Τραγωδία στη Χίο: Τρία μικρά κορίτσια νεκρά σε ναυάγιο

Σοκ στην Κόρινθο: 60χρονος χειρουργήθηκε για χολή και ξέχασαν ιατρικό εργαλείο-Πέθανε από σηψαιμία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr