ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Eντός του 2016 εκτιμάται ότι θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο (Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου) στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, με την έκδοση ηλεκτρονικών καρτών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν πλήρως τα χάρτινα εισιτήρια και τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού ενέκρινε ομόφωνα την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου, το οποίο υλοποιείται μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) 12ετούς χρονικής διάρκειας, μετά το πέρας της οποίας, θα μεταβιβαστεί εξ’ ολοκλήρου στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας.
Επίσης, για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου προβλέπεται προμήθεια και εγκατάσταση επικυρωτικών μηχανημάτων σε όλα τα μέσα, εξοπλισμού ελέγχου κομίστρων, αλλά και εγκατάσταση πυλών εισόδου στους σταθμούς του μετρό και του προαστιακού σιδηροδρόμου, που θα ανοίγουν με «έξυπνες κάρτες», τις οποίες ο πολίτης θα «φορτίζει» για να πληρώνει αναλογικά με τη χρήση.
Το έργο θα καλύπτει και θα εξυπηρετεί το σύνολο των επιβατών των μέσων αστικών συγκοινωνιών (λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, μετρό), αλλά και του προαστιακού σιδηροδρόμου, και θα αποτελέσει το έναυσμα για την χρέωση βάσει της απόστασης και της συχνότητας χρήσης. Το συνολικό κόστος κατασκευής ανέρχεται σε 58.800.000 ευρώ, εκ των οποίων το 49% (28.812.000 ευρώ) χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το 51% από ίδια κεφάλαια της αναδόχου εταιρίας (ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και η νοτιοκορεατική LG























































