ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Χίου με τους ληστές που κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα, μέχρι και ολόκληρες καμπάνες, από την ύπαιθρο του νησιού τους, ζητάνε από την Αστυνομία επιτέλους κάτι να κάνει.
Η δικαιολογημένη αγανάκτηση καταγράφεται στο σχόλιο της τοπικής Αλήθειας:
“Είναι θέμα τιμής για την Αστυνομία να τελειώνει μια κι’ έξω με τις “συμμορίες” αθιγγάνων ή μη, που έχουν ταράξει την ύπαιθρο και όχι μόνο, αρπάζοντας οτιδήποτε μεταλλικό έχει την παραμικρή αξία.
Πριν λίγες μέρες “σούφρωσαν” τα καντήλια από το νεκροταφείο του Καταρράκτη, χθες έκπληκτοι οι Λαγκαδούσοι είδαν στα τρία υπέροχα ξωκλήσια τους στα Κοίλα, την Παναγιά, τον Αγιο Γιώργη και την Αγιο Παντελεήμονα να λείπουν οι καμπάνες.
Ακούστηκε χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ότι το ίδιο παρουσιάστηκε σε ξωκλήσι στα Καρδάμυλα. Να λιώνουν τις καμπάνες, μας φαίνεται δύσκολο, να τις μεταφέρουν στις αποσκευές τους το ίδιο, δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να τους πιάσει η αστυνομία, να της αφαιρέσουν την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου;”.























































