Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια είναι τα ειδικά προνόμια των… VIP έγκλειστων του Κορυδαλλού

Ποια είναι τα ειδικά προνόμια των… VIP έγκλειστων του Κορυδαλλού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η εφημερίδα Παραπολιτικά αποκαλύπτει το καθεστώς ειδικών προνομίων που διάγουν τον έγκλειστο βίο τους αρκετοί από τους επώνυμους κρατούμενους.

Εξόφθαλμη είναι η περίπτωση των φυλακισμένων στα κελιά της Στ’ πτέρυγας, όπου κρατούνται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννης Σμπώκος, οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών, της ενέργειας και σε τραπεζικά σκάνδαλα, καθώς και ορισμένοι επίορκοι αστυνομικοί, αλλά και βαρυποινίτες που έχουν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό για τη μεγάλη δίκη των νονών της νύχτας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτκών, προαυλίζονται μόνοι τους, τρώνε φαγητά εστιατορίου, διαθέτουν κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές, ενώ το επισκεπτήριο είναι ελεύθερο καθημερινά, σε ξεχωριστό χώρο από τη μεγάλη αίθουσα. Ουδείς εξ αυτών μεταφέρεται με χειροπέδες στα επισκεπτήρια και οι δικηγόροι τους μπορούν ελεύθερα να κινούνται εντός του χώρου, ακόμη και μέσα στα κελιά των πελατών τους, όπως συμβαίνει με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Δεν πρέπει να λησμονείται, όμως, ότι η φυλακή είναι φυλακή και τα ψυχολογικά προβλήματα από τον εγκλεισμό βαρύνουν τους περισσότερους.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννης Σμπώκος, ο Αντώνης Κάντας, ο Κώστας Γιαννίκος (ALTER), ο Μιχάλης Ανδρουλάκης και ο Γιάννης Καρούζος δεν είναι στα καλύτερά τους.

Φορτισμένοι ψυχολογικά είναι και οι προφυλακισμένοι βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονται σε δική τους “ακτίνα”, διαγωνίως απέναντι από το Ψυχιατρείο, κοντά στους τρομοκράτες της “17Ν”, με τους οποίους συναντώνται σπανίως στην αυλή.

Στο κελί 78 του Ψυχιατρείου νοσηλεύεται μόνος του και ο αδελφός του “αρχηγού” των Κούρδων εγκλείστων, Σαχίν Κόνσναου. Έχει όλα τα κομφόρ και προφίλ στο Facebook. Τρώει ξηρούς καρπούς, φοβούμενος τη δηλητηρίαση, και έχει “στρατολογήσει” δύο φυλακισμένους για να τον φρουρούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή ο δολοφόνος της Κυριακής

Οι Τούρκοι ρίχνουν χημικά αέρια στις σήραγγες των ανταρτών του PKK στο ιρακινό Κουρδιστάν

Δάφνη: Γκαζάκια κοντά στο σπίτι της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Διαθήκη Άκη Τσοχατζόπουλου: Δριμύ κατηγορώ κατά Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr