Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απεργεί όλη η Ελλάδα την Πέμπτη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΔΕΔΥ, Απεργία, ΓΣΕΕ,

Κλείνουν τα πάντα την Πέμπτη από την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ενάντια στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό. Η κεντρική συγκέντρωση θα γίνει στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στις 10:30 στην Ομόνοια.

Δεν θα πραγματοποιήσουν κανένα δρομολόγιο τα τρόλεϊ, τα τρένα, οι συρμοί του Προαστιακού και τα ταξί, οι εργαζόμενοι των οποίων θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς.

Στη Θεσσαλονίκη στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45 και το τελευταίο 23:00 περίπου.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν, επίσης, η ΓΣΕΒΕΕ (επαγγελματοβιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι) που θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή συγκέντρωση στην οδό Μητροπόλεως 42 μπροστά στα γραφεία της ΕΣΕΕ.

Ακυρώσεις θα υπάρξουν και στις πτήσεις. Ο σύλλογος των τηλεπικοινωνιακών υπαλλήλων της ΥΠΑ συμμετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με 4ωρη στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί από 8:00 έως 12:00.

Αναλυτικότερα ακυρώνονται οι εξής πτήσεις: ΟΑ 062 Αθήνα – Πάρος, ΟΑ 063 Πάρος – Αθήνα, OA 040 Αθήνα – Μήλος, ΟΑ 041 Μήλος – Αθήνα, ΟΑ 012 Αθήνα – Κάλυμνος, ΟΑ 013 Κάλυμνος – Αθήνα, ΟΑ 030 Αθήνα – Λέρος, ΟΑ 031 Λέρος – Αθήνα, ΟΑ 036 Κως – Κάλυμνος, OA 036 Κάλυμνος – Λέρος, ΟΑ 036 Λέρος – Αστυπάλαια, ΟΑ 021 Αστυπάλαια – Αθήνα, ΟΑ 016 Αθήνα – Ικαρία, ΟΑ 017 Ικαρία – Αθήνα, ΟΑ 054 Αθήνα – Κύθηρα, ΟΑ 055 Κύθηρα – Αθήνα.

Στην Αθήνα έρχονται και οι αγρότες από τα μπλόκα όλης της χώρας.

Κλειστά θα είναι και τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα όπως αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία. Στην αυριανή απεργία θα συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ και οι λιμενεργάτες.

Επίσης απέχουν από την εργασία τους οι δικηγόροι μέχρι τη Δευτέρα και οι συμβολαιογράφοι μέχρι την Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν επίσης ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, οι μηχανικοί και οι φοροτεχνικοί.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, εν’ω κλειστά θα μείνουν και τα φαρμακεία.

Απεργία διαρκείας ξεκινούν την Πέμπτη και οι αυτοκινητιστές, καθώς ήδη αρκετές ομοσπονδίες Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν στην απεργία της Πέμπτης. Αντίστοιχη απόφαση έχει λάβει το Σωματείο Ιδιοκτητών Β.Ελλάδας, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένονται οι αποφάσεις και των υπολοίπων σωματείων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Χωρίς Μετρό, Τραμ, Προαστιακό και ταξί την Τετάρτη

Κασσελάκης με ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Χωρίς ταξί την Τρίτη 27/2 η Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr