Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πετάει για Βοστόνη την Παρασκευή η Ντένια Παράσχη

Πετάει για Βοστόνη την Παρασκευή η Ντένια Παράσχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει το ταξίδι για τη Ντένια Παράσχη στη Βοστώνη, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που είχαν δημιουργηθεί το τελευταία 24ωρα και το αργότερο έως αύριο, η 28χρονη Ζακυνθινιά θα κάνει το πιο κρίσιμο ταξίδι της ζωής της στη Βοστόνη των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής, ώστε να θεραπευτεί από τη σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα κυρίως γραφειοκρατικά και αύριο η 28χρονη κοπέλα, που έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με το πρόβλημα υγείας της, θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστόνης.

Αυτή την στιγμή η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιριών και τις εξετάζεις όλες, καθώς για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Στην Αμερική έχει γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία από οργανώσεις της Ομογένειας για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της και σε αυτό έχει συμβάλει ιδιαίτερα η ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα.

Στο μεταξύ, πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα.

Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr