Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργισμένος ο πατέρας του Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Οργισμένος ο πατέρας του Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Τα ίδια και τα ίδια συμβαίνουν, το γνωρίζαμε ότι θα βγει κάποια στιγμή. Θα έπρεπε να είχε δικαστεί και ο ίδιος και οι υπόλοιποι”, δήλωσε αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 ο πατέρας του άτυχου μουσικού Παύλου Φύσσα, για την απόφαση αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά. Ο κ. Παναγιώτης Φύσσας συμπλήρωσε: “Εμείς έχουμε καταδικαστεί σε θάνατο όχι αυτός . Αυτός γυαλίζει τα παπούτσια του και περιμένει να βγει απο τη φυλακή”.

Το χρονικό

Σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό 24ωρη αστυνομική φρούρηση θα τεθεί από τις 18 Μαρτίου ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, σύμφωνα με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών ενόψει της συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης του.

Tο Συμβούλιο Εφετών διατάσσει την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά με την επιβολή των περιοριστικών όρων του περιορισμού κατ’ οίκον υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη και δυνατότητα εξόδου από την οικία του μόνο για τη μετάβαση του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, συμπληρώνει στις 18 Μαρτίου 30 μήνες στην φυλακή καθώς παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 με ένταλμα της 6ης ανακρίτριας Πειραιά, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε για την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι. Σε βάρος του εκδόθηκε ωστόσο και δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, το οποίο έχει ανώτατο όριο προφυλάκισης 12 μήνες που άρχισαν να “μετρούν” μετά τη συμπλήρωση των 18 μηνών του πρώτου εντάλματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr