Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ εμπαίζουν το λαό με 24ωρη απεργία την Τετάρτη

ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ εμπαίζουν το λαό με 24ωρη απεργία την Τετάρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΔΕΔΥ, Απεργία, ΓΣΕΕ,

Την Τρίτη απεργούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και εργαζόμενοι στα λιμάνια ενώ την Τετάρτη οι κινητοποιήσεις “κορυφώνονται” με την 24ωρη πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ.

Τα συνδικάτα για μια ακόμη φορά αντί να κάνουν αυτό που ζητά ο λαός από την αρχή της κρίσης, δηλαδή μια απεργία διαρκείας που θα μας απαλλάξει από τα δεινά μας, συνεχίζουν να εκτονώνουν το λαό με μια ακόμα ανούσια, στο βρόντο 24ωρη απεργία, που δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, όπως δεν είχαν και όλες οι προηγούμενες 24ωρες.

Η απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων έχει προγραμματισθεί για τις 11 το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ χωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 10.00, στην πλατεία Ομονοίας.

Αύριο, Τρίτη, απεργούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας.

Την Τετάρτη, επίσης, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς απεργούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι.

Στην απεργία των συνδικάτων συμμετέχουν, επιπλέον, οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, καθώς και οι εφοριακοί.

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη και τα φαρμακεία της Αττικής εκτός από τα εφημερεύοντα, καθώς στην απεργία θα συμμετέχουν και οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της περιοχής.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την ημέρα της απεργίας τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού, ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Χωρίς Μετρό, Τραμ, Προαστιακό και ταξί την Τετάρτη

Κασσελάκης με ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Χωρίς ταξί την Τρίτη 27/2 η Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr