Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλειστά επ΄ αόριστον τα Τέμπη

Κλειστά επ΄ αόριστον τα Τέμπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σκληρή γραμμή της κυβέρνησης επιμένουν οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, που διαμηνύουν πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χαρακτηρίζουν ως «συνάντηση του απόλυτου τίποτα» τις επαφές που είχε αντιπροσωπεία τους με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα οι αγρότες χαρακτηρίζουν «αδιάβαστους» και «ψεύτες» τους υπουργούς και «εγκλωβισμένο» τον πρωθυπουργό και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα τους, καλώντας και τους αγρότες των άλλων μπλόκων αλλά και λοιπές κοινωνικές ομάδες να πυκνώσουν τις τάξεις τους, «για την επιβίωση όλων και κυρίως της χώρας».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα ακόλουθα:

“ Με άδεια χέρια και χωρίς ελπίδα μας επέτρεψε ο κ Τσίπρας να φύγουμε μετά την πολυπόθητη συνάντηση που θα μείνει στην ιστορία ως η «συνάντηση του απόλυτου τίποτα».

Από σήμερα (σ.σ. Τρίτη) μένουμε με τα ίδια προβλήματα στην πλάτη μας-ενδεχομένως και με λίγα παραπάνω-καθώς δεν έγινε καμία πρόταση σχετικά με τα προβλήματα που μας καίνε. Απελπιστικά μόνος ο πρωθυπουργός εγκλωβισμένος από τους αδιάβαστους και ψεύτες υπουργούς του, απογοήτευσε το σύνολο των εδώ και 35 μέρες εξεγερμένων αγροτών όλης της Ελλάδας. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οδηγεί το καράβι στα βράχιά οι δε δηλώσεις της κ Γεροβασίλη αποτελούν εμπαιγμό.

Σαν Έλληνες αγρότες που σεβόμαστε τη δουλειά μας και αγαπάμε τη χώρα μας δεν έχουμε άλλη επιλογή από την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μας.

Καλούμε όλα τα μπλόκα της χώρας, όλους τους συναδέλφους κα όλες τις κοινωνικές ομάδες να συνταχθούν σε έναν αγώνα για τη ζωή και την επιβίωση όλων μας αλλά κυρίως της χώρας μας. Συνεχίζουμε δυναμικά και μαχητικά.

Οι αγρότες των Τεμπών που από το πρωί της Τρίτης έχουν σκληρύνει περισσότερο την στάση τους, εξακολουθούν να διατηρούν κλειστή επ αόριστον την κοιλάδα των Τεμπών αλλά και την γέφυρα του Πηνειού στην διασταύρωση με το Στόμιο, έχοντας προκαλέσει από το μεσημέρι κυκλοφοριακό έμφραγμα καθώς «αχρήστευσαν» και την εναλλακτική διαδρομή από τον παραλιακό άξονα του νομού που είναι και η πιο σύντομη.

Στα Τέμπη εξάλλου, εξακολουθούν να βρίσκονται και έξι λεωφορεία με πρόσφυγες και μετανάστες μετά από σχετική απόφαση για ανάσχεση της κυκλοφορίας των οχημάτων που τους μεταφέρουν λόγω της ασφυκτικής και δραματικής κατάστασης που επικρατεί στην Ειδομένη.

Το απόγευμα της Τρίτης αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαίων-από τον οποίο ζητήθηκε ενίσχυση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες των προσφύγων –μετέβη στα Τέμπη με φορτηγό το οποίο μετέφερε τρόφιμα, νερό και είδη πρώτης ανάγκης ενώ προς την ίδια κατεύθυνση έχει δραστηριοποιηθεί και ο Δήμος Τεμπών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr