ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Ελληνική Κυβέρνηση, Καλαμάτα, Κινητοποιήσεις, Μπλόκα Αγροτών,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συντεταγμένα αποχώρησαν την Παρασκευή το πρωί από το μπλόκο στον κόμβο του Καλού Νερού οι αγρότες της Τριφυλίας, όπως είχαν αποφασίσει την περασμένη Τετάρτη σε συνέλευσή τους στους Γαργαλιάνους.
Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών Νίκος Σινάνης δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ: «Αποχωρήσαμε από το μπλόκο του Καλού Νερού, πράγμα άλλωστε το οποίο είχαμε αποφασίσει στη γενική μας συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή αγροτών στους Γαργαλιάνους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τους αγώνες. Αύριο θα συνέλθει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή, ώστε να καθορίσουμε τις νέες μορφές αγώνα, όπως καταλήψεις δημόσιων κτιρίων κ.ά.».























































