ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρία λεωφορεία γεμάτα πρόσφυγες έφυγαν από Ειδομένη το Σάββατο, πού πάνε

Τρία λεωφορεία γεμάτα πρόσφυγες έφυγαν από Ειδομένη το Σάββατο, πού πάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα τρία έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τα λεωφορεία που έχουν αναχωρήσει από την Ειδομένη το Σάββατο, μεταφέροντας πρόσφυγες σε κέντρα προσωρινής μετεγκατάστασης.

Προορισμός των δύο από αυτά είναι η Ημαθία, ενώ το άλλο κατευθύνεται προς την Πιερία.

Το βράδυ του Σαββάτου, μια ομάδα Πακιστανών και Αφγανών είχε συγκεντρωθεί πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, φωνάζοντας συνθήματα για το άνοιγμα των συνόρων.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μια μικρή ομάδα προσφύγων από το κέντρο προσωρινής μετεγκατάστασης της Νέας Καβάλας, στο Κιλκίς, πραγματοποίησε διαμαρτυρία στην αερογέφυρα του Πολυκάστρου, χωρίς ωστόσο να παρεμποδίζει την κυκλοφορία.

Την Παρασκευή αναχώρησαν από την Ειδομένη, έχοντας τους ίδιους προορισμούς, συνολικά οκτώ λεωφορεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Ουκρανία και μεταναστευτική πολιτική στο στόχαστρο μετά τη νίκη της γερμανικής Ακροδεξιάς στις κάλπες

Οι ευρωβουλευτές καταγγέλλουν την εργαλειοποίηση των παράτυπων μεταναστών ως εργαλείο υβριδικού πολέμου

Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα

Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη εγγονή του

Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την UNCLOS – Σφαλιάρα στην πειρατική Τουρκία!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr