ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “παπόρι απ’ την Περσία” πιάστηκε στην… Αλβανία

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον αεραγωγό ενός ελληνικού λεωφορείου εντόπισαν και κατάσχεσαν οι τελωνειακοί στην Κακαβιά περίπου 20 κιλά χασίς. Το λεωφορείο που είχε Αλβανό οδηγό, εκτελούσε δρομολόγιο από τους Αγίους Σαράντα για την Αθήνα και όταν, τα ξημερώματα, έφτασε στο τελωνείο της Κακκαβιάς σταμάτησε για έλεγχο.

Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στους χώρους του οι τελωνειακοί εντόπισαν στην οροφή και μέσα στο αεραγωγό 18 δέματα με χασίς βάρους 20 κιλών και 190 γραμμαρίων.

Το λεωφορείο κατασχέθηκε, ενώ συνελήφθη ο οδηγός και οδηγήθηκε στο εισαγγελέα, κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Χθες το πρωί ανάλογη υπόθεση απασχόλησε και τους αλβανούς τελωνειακούς στην Κακκαβιά, οι οποίοι κατάσχεσαν περίπου 8 κιλά χασίς που επίσης εντοπίστηκαν σε λεωφορείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με «pink cocaine» πιάστηκε 35χρονος στη Μύκονο – Κατασχέθηκαν 82 φιξάκια

Στα απόνερα του Τουρκο-Ισραηλινού ανταγωνισμού στα Βαλκάνια οι αντιδράσεις για το «τουριστικό θέρετρο» Κούσνερ;

Η Αλβανία «πάγωσε» περιουσιακά στοιχεία στο πλαίσιο έρευνας για το θέρετρο του Κούσνερ – Εμπλέκεται και το Κατάρ

BBC: Στην Αλβανία διαδηλώσεις κατά του ξενοδοχείου του γαμπρού Τραμπ – Ο γλοιώδης Ράμα μιλά για «υβριδικό πόλεμο» της Ελλάδας και του Τσίπρα

Απάντηση Αλέξη Τσίπρα σε Έντι Ράμα: «Κατανοώ τον εκνευρισμό της στιγμής και για αυτό δεν θυμώνω»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr