Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Παπαφλέσσας” με ολόκληρο οπλοστάσιο συνελήφθη από τις αρχές

“Παπαφλέσσας” με ολόκληρο οπλοστάσιο συνελήφθη από τις αρχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χιλιάδες κροτίδες, όπλα, μέχρι και χειροβομβίδες, είχε στην κατοχή του στην περιοχή της Αγίας Μαύρας, ένας 49χρονος εν ενεργεία ιερέας, σε μεγάλο χωριό του δήμου Πηνειού.

Τα όπλα και τα πυρομαχικά βρήκαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ύστερα από την έρευνα που πραγματοποίησαν, αφού αξιοποίησαν σχετικές πληροφορίες και στοιχεία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου δεν πίστευαν στα μάτια τους, μόλις αντίκρισαν στο σπίτι του 49χρονου ιερέα τις κροτίδες και τα όπλα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής τον διοικητή, Χαράλαμπο Πατσούρη και παρουσία δικαστικού λειτουργού, σύμφωνα με το patrisnews.com. Σε βάρος του σχηματίστηκε η αντίστοιχη δικογραφία για κατοχή όπλων, εκρηκτικών και κροτίδων.

Ο 49χρονος ιερέας, φαίνεται πως είχε αποθηκεύσει τα πυρομαχικά, τις κροτίδες και τα εκρηκτικά μέσα στον χώρο του σπιτιού του, ωστόσο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου που το τελευταίο διάστημα διενεργούν ελέγχους για κροτίδες κατάφεραν να βρουν τα αντικείμενα και να τα κατασχέσουν.

Ο 49χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Μεταξύ των αντικειμένων που βρήκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ήταν πάνω από χίλιες κροτίδες, πιστόλια, φυσίγγια και πάνω από δέκα μέτρα βραδύκαυστο φιτίλι, το οποίο ο 49χρονος ιερέας είχε αποθηκεύσει στον χώρο του σπιτιού του.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στο γεμιστήρα του και ενσωματωμένο κυλινδρικό σιγαστήρα στη κάννη του, ένα ακόμα πιστόλι, μία χειροβομβίδα χωρίς πυροκροτητή, ένα λειτουργικό πυροκροτητή χειροβομβίδας, 100 φυσίγγια τυφεκίου, 127 φυσίγγια πυροβόλων οπλών, 1.094 κροτίδες, 15 μέτρα βραδύκαυστο φιτίλι, εννέα αυτοσχέδιους ηλεκτρικούς πυροκροτητές με κύκλωμα καλωδίων για ασύρματο τηλεχειρισμό με τηλεκοντρόλ και μια ημιαυτόματη καραμπίνα.

Ο 49χρονος κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr