ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρει η είδηση ότι ο πατέρας, ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου Στάθη, που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ έμαθαν για το τραγικό συμβάν δύο μέρες μετά. Άκουγαν στην τηλεόραση για ένα παιδάκι που τραυματίστηκε θανάσιμα από επίθεση ροτβάιλερ, αλλά δεν ήξεραν ότι ήταν το δικό τους αγγελούδι.
Συντετριμμένοι είναι o πατέρας, ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου Στάθη, που έχασε τη ζωή του, ανήμερα του Πάσχα, μετά τα θανατηφόρα τραύματα που του επέφεραν, κυρίως στο πρόσωπο, σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ, σε οικία που βρίσκεται στο χωριό Άργιλος.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο πατέρας, ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου Στάθη, δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν για το τραγικό συμβάν, ενώ έμαθαν γι’ αυτό, δύο μέρες μετά, με αποτέλεσμα, να μην παρευρεθούν στην κηδεία.
Οι γονείς του Στάθη είναι διαζευγμένοι. Δείτε τι είπαν, την Πέμπτη, στο kozan.gr:
Πηγή: kozan.gr























































