ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα 1.072.216 άτομα ανήλθε τον Μάρτιο ο αριθμός των – αναζητούντων και μη εργασία – εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
Συγκεκριμένα, οι – αναζητούντες εργασία – άνεργοι διαμορφώθηκαν σε 894.141 άτομα, έναντι 894.566 ατόμων τον Φεβρουάριο του 2016 και 867.855 τον Μάρτιο του 2015.
Η υψηλότερη ανεργία, σε απόλυτους αριθμούς, παρατηρήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής (30.6854 άτομα) και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (169.522 άτομα).
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο των αναζητούντων εργασία, το 50,35% βρίσκεται στα μητρώα του ΟΑΕΔ για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών.
Την ίδια ώρα, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι, μη αναζητούντες εργασία, ανήλθαν σε 178.075 άτομα, εκ των οποίων το 34,18% βρίσκεται στα μητρώα για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών.
Ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων διαμορφώθηκε στα 128.421 άτομα, εκ των οποίων το 21,5% απασχολείται σε εποχικές και τουριστικές θέσεις εργασίας.
Τέλος, ο αριθμός των νέων αιτήσεων για επίδομα ανεργίας ανήλθε σε 17.752 άτομα.























































