Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ποια ελληνική πόλη οι Ρώσοι θέλουν να φτιάξουν εργοστάσιο υδροπλάνων

Σε ποια ελληνική πόλη οι Ρώσοι θέλουν να φτιάξουν εργοστάσιο υδροπλάνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Καλαμάτα φαίνεται πως έχουν επιλέξει Ρώσοι επενδυτές για τη λειτουργία εργοστασίου παραγωγής υδροπλάνων σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Ως αίτημα ήρθε προς συζήτηση, και αρκετά προωθημένο μπορώ να πω, για να γίνει στην Καλαμάτα ένα εργοστάσιο παραγωγής υδροπλάνων, το οποίο θα έχει μια εντελώς εξωστρεφή ιδιότητα και θα συνδυάζει τεχνολογίες, δυτική και ανατολική» τόνισε ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή πρόταση και η κυβέρνηση εξετάζει με ποιο τρόπο θα υλοποιηθεί.

Επίσης, ο κ. Μάρδας έκανε λόγο για «δεδομένο επενδυτικό ενδιαφέρον» των Ρώσων στον τομέα των υποδομών (αέριο, μεταφορές, λιμάνια), αλλά -όπως είπε- ιδιαίτερα σημαντικές για την Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή και οι επενδύσεις κυρίως στους τομείς των υπηρεσιών και της βιομηχανίας, όπως το εργοστάσιο παραγωγής υδροπλάνων στην Καλαμάτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr