ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Καλαμάτα φαίνεται πως έχουν επιλέξει Ρώσοι επενδυτές για τη λειτουργία εργοστασίου παραγωγής υδροπλάνων σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στο «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Ως αίτημα ήρθε προς συζήτηση, και αρκετά προωθημένο μπορώ να πω, για να γίνει στην Καλαμάτα ένα εργοστάσιο παραγωγής υδροπλάνων, το οποίο θα έχει μια εντελώς εξωστρεφή ιδιότητα και θα συνδυάζει τεχνολογίες, δυτική και ανατολική» τόνισε ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή πρόταση και η κυβέρνηση εξετάζει με ποιο τρόπο θα υλοποιηθεί.
Επίσης, ο κ. Μάρδας έκανε λόγο για «δεδομένο επενδυτικό ενδιαφέρον» των Ρώσων στον τομέα των υποδομών (αέριο, μεταφορές, λιμάνια), αλλά -όπως είπε- ιδιαίτερα σημαντικές για την Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή και οι επενδύσεις κυρίως στους τομείς των υπηρεσιών και της βιομηχανίας, όπως το εργοστάσιο παραγωγής υδροπλάνων στην Καλαμάτα.























































