ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς Συγκοινωνίες την Κυριακή η Αθήνα

Χωρίς Συγκοινωνίες την Κυριακή η Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χειρόφρενο ανεβάζουν οι συγκοινωνίες και την Κυριακή στην Αθήνα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς και της 24ωρης σε λεωφορεία και τρόλεϊ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή την Κυριακή.

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Σαββατοκύριακο, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια το Σάββατο και την Κυριακή.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Τις προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσει η ΠΟΣ, προκειμένου να αποφασίσει εάν και πότε θα προχωρήσει σε απεργία.

Ωστόσο, τη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τα συνδικαλιστικά σωματεία, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι σε όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, στις 17:00, στο Σύνταγμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Δικαίωμα των πολιτών οι δωρεάν αστικές μετακινήσεις με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Εξάρχεια: Εκτέλεση με πέντε σφαίρες στο κεφάλι

Συνελήφθη επιδειξίας Μητροπολίτης στα Πετράλωνα – Είπε ότι «για χρόνια παλεύει με κακούς λογισμούς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr