Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΚΕΔΕ ιδρύει Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι

Η ΚΕΔΕ ιδρύει Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ϊδρυση και λειτουργία από Σεπτέμβρη Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου προχωρεί η ΚΕΔΕ με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

«Η ίδρυση του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, από το αντίστοιχο Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της δια βίου μάθησης των πολιτών. Τη σημαντική αυτή προσπάθεια του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, την θέτουμε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο νέο αυτό θεσμό που ξεκινά σύντομα στην πόλης μας, με στόχο να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων για την αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωσή μας» ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία.

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα – Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής

Κατά την πρώτη διδακτική περίοδο 2016 -2017 στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστημίου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθούν τρεις θεματικοί κύκλοι μαθημάτων, με εισηγητές διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, καθώς και ειδικούς καταξιωμένους επιστήμονες.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 και θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα απόγευμα, από τις 17:00 έως 20:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρχει για ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες, όπως άτομα με αναπηρία, άνεργοι, πολύτεκνοι, κ.α.

Με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους οι σπουδαστές, κι έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό λειτουργίας του Α.Λ.Π. θα λαμβάνουν την ανάλογη βεβαίωση παρακολούθησης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και η προκήρυξη των εγγραφών θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, μέσω του τύπου και της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π. www.alp.gr

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr και στη γραμματεία του Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 κιν. 6932447016 (Κατερίνα Σταγάκη). Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Αμαρουσίου:213-20.38.332 (Χριστίνα Γαλανοπούλου).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Δεν σκέφτηκα να διώξω τον Κικίλια – Καλός ο Αγοραστός – «Μισόλογα» για τον Μπέο

Μαρίνα Πατούλη: Η ανάρτηση της για Χαρδαλιά και Πατούλη

Ο Γιώργος Πατούλης απέσυρε την υποψηφιότητά του – Τέλος ο περιφερειάρχης Πατούλης

Περιφέρεια Αττικής: Στον Χαρδαλιά έδωσε το χρίσμα η ΝΔ – Κατεβαίνει ανεξάρτητος ο Πατούλης

ΝΔ: Σε δυσμένεια ο Πατούλης – «Ψάχνονται» στο Μαξίμου για το χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής – Οι πιθανοί υποψήφιοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr