ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Εγνατία Οδός,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν την Τρίτη οι εργαζόμενοι στην «Εγνατία Οδό Α.Ε.» ζητώντας μεταξύ άλλων την ακύρωση του σχεδιασμού για την παραχώρηση της οδού και των αυτοκινητοδρόμων της βόρειας Ελλάδας και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.
Με την ευκαιρία της κινητοποίησης οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί, στο σταθμό διοδίων Μαλγάρων (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), ώστε να ενημερώσουν τους διερχόμενους οδηγούς για τα αιτήματά τους.
Όπως υποστηρίζουν, «αντί της σχεδιαζόμενης εκχώρησης σε ιδιώτες της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αξόνων με ελάχιστα οικονομικά οφέλη, με την παρούσα δημόσια διαχείριση από την “Εγνατία Οδός Α.Ε” και διατηρώντας τα διόδια σε επίπεδο κοινωνικά αποδεκτό, στα επόμενα 30 έτη μπορεί να παραχθεί πλεόνασμα, έως και 2 δισ. ευρώ».
«Οι εργαζόμενοι στην “Εγνατία Οδό Α.Ε” παραμένουμε σταθεροί στην εναντίωσή μας, στη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του αυτοκινητόδρομου και του συνόλου του στρατηγικού δικτύου αυτοκινητοδρόμων της βόρειας Ελλάδας, μήκους σχεδόν 1.000 χλμ. γιατί είναι ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, θα ωφελήσει μόνο τον πιθανό παραχωρησιούχο και θα επιβαρύνει περαιτέρω τους πολίτες από την αύξηση των διοδίων» αναφέρουν.























































