ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε σε βίντεο τις αποδοκιμασίες κατά του Ν. Δένδια στην Κεφαλονιά

Δείτε σε βίντεο τις αποδοκιμασίες κατά του Ν. Δένδια στην Κεφαλονιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων της Κεφαλονιάς ήρθε ο Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός μόλις έφτασε στον πεζόδρομο της πόλης, στο Ληξούρι, και τον αντιλήφθηκαν άρχισαν να τον γιουχάρουν και να του φωνάζουν εξαγριωμένοι.

Τα τοπικά Μέσα γράφουν ότι όλο το Ληξούρι είναι ανάστατο αφού βλέπει τις περιουσίες του να καταστρέφονται.

«Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 4 εκατομμύρια για να πιάσεις τον Ξηρό και εδώ οι άνθρωποι να μη μπορούν να μπουν στα σπίτια τους, να έχει πέσει το λιμάνι και να μην κάνετε τίποτα», είπαν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι στον υπουργό. “Δεν σας σηκώνει ο τόπος, να φύγουν τα κομματόσκυλα”, φώναζαν άλλοι.

Στο βίντεο του kefalonias.gr μπορείτε να δείτε την οργή των σεισμόπληκτων πολιτών μόλις αντιλήφθηκαν ότι βρισκόταν ανάμεσά τους ο υπουργός:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Η διατήρηση της εθνικής ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων, απαιτεί θυσίες»

Νίκος Δένδιας: «Όλες οι σημαντικές ανθρώπινες προσπάθειες απαιτούν και συμβολική έκφανση – Τα μνημεία! – Αυτό το δίδαξαν οι πρόγονοί μας»

Εκπαίδευση Ελλήνων δημοσιογράφων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ερυθρό Σταυρό – Νίκος Δένδιας: «Είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση και καθήκον»

Δένδιας: Με τα αεροσκάφη KC-390 θα έχουμε δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού (βίντεο)

Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr