ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ένορκη Διοικητική Εξέταση, Νοσοκομεία,

















































Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού
Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού - «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στέλνει αεροσκάφη CSAR στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απάτη σε βάρος του εντόπισε το Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση, από υπάλληλο του νοσοκομείου στο γραφείο μισθοδοσίας.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, υπάλληλος εκμεταλλευόμενος τη θέση του, καθώς και το γεγονός ότι δεν γινόταν έλεγχος από τους υπευθύνους, αλλοίωνε τις μισθοδοτικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πιστώνει τον λογαριασμό συνταξιοδοτηθέντα υπαλλήλου μηνιαίως με μεγάλα χρηματικά ποσά, που ανήλθαν για το χρονικό διάστημα 2012-2016 σε 156.614,19 ευρώ και επιπροσθέτως για τα έτη 2011-2012 έλαβε το ποσό των 5.131,99 ευρώ ως αναδρομικά.
Τελικά, η ζημία για το νοσοκομείο ανήλθε στο ποσό των 161.746,18 ευρώ.
Με απόφαση του δ.σ. του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, του επιβλήθηκε το μέτρο της αναστολής άσκησης των καθηκόντων του και διαβιβάστηκε η υπόθεση στον Εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του δίωξη.






















































