ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαϊκές Αγορές, Συλλαλητήρια,


















































Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Δένδιας: Πανίσχυροι με 200 σύγχρονα μαχητικά και εκατοντάδες Μη Επανδρωμένα - «Ζήτω η Ελλάς!»
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
Βερολίνο: «Ακτιβιστές» κατέβασαν τη γερμανική σημαία έξω από το Ράιχσταγκ και ύψωσαν την παλαιστινιακή (βίντεο)
Ο στρατός του Ιράκ ανέπτυξε τέσσερις ταξιαρχίες στη Βασόρα μετά από πληροφορίες για σχεδιαζόμενες επιθέσεις πολιτοφυλακών στο Κουβέιτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξανά στους δρόμους βγαίνουν οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών, οι οποίοι συναντώνται σήμερα στις 10:30 στην πλατεία Κάνιγγος, προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδος τους και αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Οι λαϊκές αγορές είναι το τελευταίο καταφύγιο της λαϊκής οικογένειας και μας έχουν βάλει στο στόχαστρο για χάρη των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων», σημειώνουν τα συνδικάτα.
Οι κινητοποιήσεις των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών θα συνεχιστούν και το Σάββατο με διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος.
Τα άρθρα του νομοσχεδίου για τα οποία εκφράζεται διαφωνία είναι τα εξής:























































