Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεθυσμένοι Αμερικανοί ναύτες πλακώθηκαν μεταξύ τους στα Χανιά

Μεθυσμένοι Αμερικανοί ναύτες πλακώθηκαν μεταξύ τους στα Χανιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, εξαιτίας μεθυσμένων Αμερικανών ναυτών, οι οποίοι έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασαν τον έλεγχο και πιάστηκαν στα χέρια, σύμφωνα με το CretaPost.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μία παρέα Αμερικανών ναυτών, οι οποίοι υπηρετούν στην αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας, αποχωρώντας από μπαρ και τύφλα στο μεθύσι, άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν φασαρία, περπατώντας στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Εξαιτίας της κατάστασης τους, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τους ναύτες να αρχίζουν να φωνάζουν μεταξύ τους και τελικά να πιαστούν στα χέρια.

Ο ένας χτυπούσε τον άλλον, χωρίς να έχουν συναίσθηση του πού βρίσκονταν και τι έκαναν.

Εκείνη την ώρα βέβαια από το σημείο περνούσαν αρκετοί τουρίστες, οι οποίοι απολάμβαναν νυχτερινό περίπατο στο Παλιό Λιμάνι και έντρομοι παρακολουθούσαν τη σκηνή, που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια τους.

Τελικά οι θερμόαιμοι και μεθυσμένοι Αμερικανοί αποχώρησαν από την περιοχή, συνεχίζοντας όμως να φωνάζουν και να προκαλούν φασαρία στο πέρασμα τους.

Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που Χανιώτες, αλλά και επισκέπτες της περιοχής γίνονται μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών με μεθυσμένους Αμερικανούς ναύτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν

Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»

Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις

Αμερικανικό αντιτορπιλικό κατέπλευσε πλησίον του Εϊλάτ, ενώ το Ισραήλ προετοιμάζεται για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν

Ισραηλινός αξιωματούχος προειδοποιεί τον Τραμπ: Οι αεροπορικές επιδρομές από μόνες τους δεν θα ανατρέψουν τον Χαμενεΐ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr